Aplikasi Pembayaran Tercepat di Indonesia

Aplikasi Pembayaran Tercepat di Indonesia Mei 2017, ana luwih saka sak yuta kedhaftar aktif sasi Gmail, Android, Chrome, Google Play lan Maps. Amarga alam mbukak saka Android, sawetara pasar aplikasi pihak katelu uga ana kanggo Android, salah siji kanggo nyedhiyani sulih kanggo piranti sing ora diijini kanggo kapal karo Google Play Store, nyedhiyani aplikasi sing ora bisa ana ing Google Play Store amarga kanggo Pelanggaran kawicaksanan, utawa alasan liyane. Conto toko pihak katelu iki wis klebu ing Amazon Appstore, GetJar, lan SlideMe. F-Droid, pasar alternatif liyane, seeks kanggo mung nyedhiyani aplikasi kang disebarake ing lisensi sumber free lan mbukak. Software Android punika proses kang aplikasi anyar sing digawe kanggo sistem operasi Android. Aplikasi sing biasane dikembangake ing basa Jawa program nggunakake piranti lunak pembangunan kit Android, nanging lingkungan pembangunan liyane uga kasedhiya. Kit Software Android kalebu pesawat lengkap pribadi pembangunan.

Iki kalebu debugger, Pustaka, emulator peralatan adhedhasar QEMU, dokumentasi, kode sampel, lan tutorial. platform pangembangan saiki didhukung kalebu komputer mlaku Linux (sembarang desktop distribusi Linux modern), Mac OS X 10.5.8 utawa mengko, lan Windows 7 utawa mengko. Ing Maret 2015, SDK ora kasedhiya ing Android dhewe, nanging Software bisa kanthi nggunakake aplikasi Android specialized. Nganti sak mburi 2014, ing lingkungan pembangunan terpadu resmi didhukung ana grahana nggunakake Android Development Tools Plugin, sanadyan IntelliJ IDEA IDE (kabeh edisi) ndhukung kanthi pembangunan Android metu saka kothak, lan NetBeans IDE uga ndhukung pembangunan Android liwat plugin. Ing 2015, Android Studio, digawe dening Google lan powered by IntelliJ, punika IDE resmi; Nanging, gawe sing bebas nggunakake liyane, nanging Google digawe iku cetha sing ADT iki resmi ora ono artine wiwit pungkasan 2015 kanggo fokus ing Android Studio minangka IDE Android resmi. Aplikasi Pembayaran Tercepat di Indonesia